τα νέα μας

23 February 2017
Yamaha News: YS125 – Η απόλυτη ελαφριά μοτοσυκλέτα για καθημερινές μετακινήσεις

Παρέχει ελευθερία κίνησης σε όλους όσους κάνουν καθημερινές διαδρομές

Καθώς η κυκλοφοριακή συμφόρηση στις πόλεις αυξάνεται συνεχώς – όπως και το κόστος χρήσης των δημόσιων μέσων μεταφοράς – η άφιξη στη δουλειά γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη για εκατομμύρια ανθρώπους που κάνουν καθημερινές διαδρομές. Η Yamaha έχει δεσμευτεί να προσφέρει σε όλους έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης μέσα στην πόλη και η σειρά Urban Mobility περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία προσιτών και αξιόπιστων μοντέλων με χαμηλό κόστος και οικονομική λειτουργία, που σας επιτρέπουν να Κινείστε. Ζήστε. Αγαπήστε την πόλη.

Νέα Yamaha YS125: Οδηγήστε ελεύθερα. Οδηγήστε άνετα.

Καθώς διαθέτει σπορ και ελκυστική νέα σχεδίαση, διατηρώντας παράλληλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά και στοιχεία της επιτυχημένης YBR125, η νέα Yamaha YS125 έχει κατασκευαστεί για να προσελκύσει ένα ακόμα πιο ευρύ πλήθος οπαδών. Οι μεγάλοι τροχοί και η βελούδινη ανάρτησή της εξασφαλίζουν εύκολο χειρισμό – ενώ η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, η μεγαλύτερη αυτονομία και η αυξημένη άνεση κατά την οδήγηση, την κάνουν μία από τις πιο πρακτικές και οικονομικά προσιτές, ελαφριές μοτοσυκλέτες για καθημερινές μετακινήσεις.

Η δημοτικότητα της YBR125 μεταξύ των ευρωπαίων που κάνουν καθημερινές διαδρομές μπορεί να αποδοθεί στην κορυφαία στην κατηγορία οικονομία της και στην προσιτή τιμή της, σε συνδυασμό με τη θρυλική αξιοπιστία της Yamaha. Οι αντιπρόσωποι της Yamaha αναφέρουν πολλές περιπτώσεις μοντέλων YBR125 που έχουν καλύψει πάνω από 100.000 km. Και αυτή η αποδεδειγμένη αντοχή – αλλά και η επαγγελματική υποστήριξη που παρέχει το δίκτυο ευρωπαίων αντιπροσώπων της – έχει βοηθήσει ώστε το μοντέλο να προσελκύσει ένα τόσο ισχυρό και πιστό πλήθος οπαδών. Με περισσότερες από 150.000 πωλήσεις στην Ευρώπη, η YBR125 έχει αποδείξει ότι είναι ένα σταθερά επιτυχημένο μοντέλο μέσα στα τελευταία 10 χρόνια.

Αξιοποιώντας τα ισχυρά σημεία της αρχικής YBR125, η Yamaha συνεχίζει την επιτυχημένη ιστορία της σειράς Urban Mobility με την παρουσίαση της οικονομικά προσιτής YS125, μιας πιο σπορ, ελαφριάς μοτοσυκλέτας για καθημερινές μετακινήσεις που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις αυτών των Ευρωπαίων που κινούνται καθημερινά μέσα στην πόλη.

Δελτίο Τύπου Yamaha YS125

Website Link http://bit.ly/2017_YamahaYS125_GR

2017-Yamaha-YS125-EU-Competition-White-Studio-001 2017-Yamaha-YS125-EU-Midnight-Black-Studio-001 2017-Yamaha-YS125-EU-Power-Red-Studio-001