τα νέα μας

24 February 2017
Yamaha News: Η Yamaha παρουσιάζει την MT-10 Tourer Edition

Η σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας
Η “Σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας” για πολλά χρόνια ενέπνευσε ένα από τα πιο συναρπαστικά κινήματα στον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Προσφέροντας στους σημερινούς αναβάτες μια μοναδική οδηγική αίσθηση που αποτυπώνει το θεμελιώδες πνεύμα της μοτοσυκλέτας, τα πρωτοποριακά μοντέλα Hyper Naked της Yamaha δίνουν νέα πνοή στην αγορά των δίτροχων οχημάτων. Η “Σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας” δημιουργήθηκε το 2013 με την πρώτη MT-09 και έκτοτε εξελίσσεται κάθε χρόνο με μια ολοκληρωμένη σειρά, από την MT-125 μέχρι την κορυφαία MT-10. Η σκοτεινή, αστική και επιθετική της εμφάνιση είναι ιδανική για κάθε αναβάτη, ανεξάρτητα από την ηλικία και τις ανάγκες του.
MT-10 Tourer Edition: Ταξιδέψτε μέσα από το σκοτάδι
Προσφέροντας οδηγική αίσθηση με πραγματικά δυνατές συγκινήσεις, σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική ροπή και την κυρίαρχη παρουσία στο δρόμο, η MT-10 εδραίωσε τη Yamaha ως έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού στη ”γυμνή” κατηγορία.
Χάρη στη φυσική και χαλαρή εργονομία της, η οποία προσφέρει πολλές διαφορετικές θέσεις οδήγησης, η MT-10 είναι ένα ευέλικτο street μοντέλο που κατασκευάστηκε για να διαπρέπει σε μεγάλο εύρος συνθηκών. Σε συνδυασμό με την ισχυρή και γραμμική ροπή, τον ευέλικτο χειρισμό και την υπερσύγχρονη τεχνολογία ηλεκτρονικού ελέγχου, αυτή η Hyper Naked 1000 κ.εκ. αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα με δυνατότητα εξέλιξης, χάρη στο αποκλειστικό πακέτο αξεσουάρ της νέας MT-10 Tourer Edition.
Εξοπλισμένη με μια ειδική σειρά στοιχείων που προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση, αυξημένη λειτουργικότητα και βελτιωμένη πρακτικότητα, η MT-10 Tourer Edition ανοίγει τη σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Ετοιμαστείτε για ένα νέο ταξίδι μέσα από το σκοτάδι.

Δελτίο Τύπου ΜΤ10 Tourer Edition

Website Link http://bit.ly/YamahaMT10TE_GR

2017-Yamaha-MT10-Tourer-Edition-EU-Yamaha-Blue-Studio-0012017-Yamaha-MT10-Tourer-Edition-EU-Tech-Black-Studio-001 2017-Yamaha-MT10-Tourer-Edition-EU-Night-Fluo-Studio-001