τα νέα μας

28 February 2017
Yamaha News: My TMAX Connect & Γνήσια Αξεσουάρ X-MAX 300

Μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για τα μοντέλα 2017 TMAX
Πριν από 16 χρόνια, το TMAX έφερε κυριολεκτικά επανάσταση στον κόσμο των scooter και δημιούργησε μια ολοκαίνουργια κατηγορία. Από τότε, το Yamaha TMAX έχει εξελιχθεί σημαντικά και σήμερα αυτό το πρωτοποριακό maxi scooter είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην κατηγορία του. Με περισσότερες από 250.000 πωλήσεις από την πρώτη εμφάνιση αυτού του θρυλικού scooter το 2001, το TMAX είναι ένα από τα πιο σημαντικά και αξιόπιστα δίτροχα που κυκλοφόρησε ποτέ η Yamaha.
Με σπορ και δυναμική νέα σχεδίαση, αλλά και ένα νέο ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου και προηγμένη ηλεκτρονική τεχνολογία ελέγχου, το μοντέλο 2017 κατασκευάστηκε για να ξαναγράψει τους κανόνες του MAX. Θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: TMAX, TMAX SX και TMAX DX.
Προκειμένου όλοι οι πελάτες να έχουν τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν το TMAX τους, η Yamaha ανέπτυξε μια μεγάλη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ Yamaha για αυτά τα νέα συναρπαστικά μοντέλα TMAX.
Αυτή η πλούσια σειρά γνήσιων αξεσουάρ διαθέτει τα πάντα: πρακτικά εξαρτήματα, όπως θήκες και εσωτερικές τσάντες, καθώς και προϊόντα άνεσης, όπως μια γκάμα από άνετες σέλες, μαξιλάρια πλάτης και θερμαινόμενα γκριπ – μέχρι σπορ στοιχεία, όπως σύστημα εξάτμισης Akrapovič, σπορ ανεμοθώρακας και βάση στήριξης πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας. Η σειρά 2017 διαθέτει επίσης μια ολοκληρωμένη γκάμα εξαρτημάτων εύκολης τοποθέτησης, όπως μαρσπιέ συνεπιβάτη σε διάφορα χρώματα, καθώς και μανέτες φρένων και προστατευτικά, ώστε να διευκολύνουν τη δημιουργία ενός μοναδικού TMAX που αντανακλά την προσωπικότητά σας και ξαναγράφει τους κανόνες του MAX.

Εφαρμογή My TMAX Connect με την υποστήριξη της Vodafone
Η Yamaha και η Vodafone έδωσαν τα χέρια για μια συνεργασία που θα προσφέρει στους αναβάτες των maxi scooter μια νέα εποχή συνδεδεμένων υπηρεσιών με τη νέα πρωτοποριακή εφαρμογή My TMAX Connect. Αυτή η αποκλειστική νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, η οποία είναι διαθέσιμη ως στάνταρ λειτουργία στα Yamaha TMAX SX και TMAX DX, ανοίγει έναν ολοκαίνουργιο κόσμο λειτουργιών και πληροφοριών, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα GPS και στην ειδική υποδομή τηλεματικής, συνδέοντας τους αναβάτες του TMAX με το Internet of Things (IoT).
Η εφαρμογή My TMAX Connect προσφέρει σε όλους τους κατόχους των TMAX SX και TMAX DX πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, όπως η προαιρετική δυνατότητα παρακολούθησης μοτοσυκλέτας, η απομακρυσμένη λειτουργία κόρνας και φλας, η ειδοποίηση υπερβολικής ταχύτητας, οι αναφορές γεωγραφικών ορίων και διαδρομής σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης. Εκτός από τη μεγάλη γκάμα χρήσιμων λειτουργιών και δεδομένων, το σύστημα προστατεύει επίσης το TMAX SX ή το TMAX DX μέσω του δικτύου ειδικών κέντρων ασφαλούς λειτουργίας της Vodafone.
Η Yamaha προσφέρει στους πρώτους αγοραστές των TMAX SX και TMAX DX μια ετήσια δωρεάν συνδρομή στην εφαρμογή. Μετά από αυτό το χρόνο, θα ισχύουν χρεώσεις.
Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις λειτουργίες, τη συνδρομή και την ενεργοποίηση της εφαρμογής My TMAX Connect στη διεύθυνση www.my-tmax-connect.eu.
Η εφαρμογή My TMAX Connect θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα εφαρμογών για συστήματα iOS και Android από το τέλος Φεβρουαρίου – έτοιμα για χρήση όταν τα μοντέλα TMAX κυκλοφορήσουν στην αγορά τον Απρίλιο 2017.

Για την πλήρη τεχνική περιγραφή των μοντέλων TMAX, δείτε το προηγούμενο δελτίο τύπου TMAX στην τοποθεσία ανακοινώσεων τύπου της Yamaha:https://press.yamaha-motor.eu/press/details/40285

Σειρά γνήσιων αξεσουάρ για το νέο X-MAX 300
Με το νέο X-MAX 300 να αναμένεται την άνοιξη στους εκθεσιακούς χώρους των αντιπροσώπων, η Yamaha μπορεί ήδη να αποκαλύψει τη σειρά γνήσιων αξεσουάρ για αυτό το ευέλικτο και συναρπαστικό μεταφορικό μέσο για την πόλη.
Με την κομψή σχεδίαση, τις ισχυρές επιδόσεις και τις εκπληκτικές λειτουργίες του, αυτό το νέο σπορ scooter σάς δίνει την ευκαιρία να εξισώσετε την επιθυμία με την ανάγκη. Χάρη στη σειρά γνήσιων αξεσουάρ για το X-MAX 300, οι αναβάτες μπορούν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες αυτού του σπορ και συναρπαστικού πολυχρηστικού σκούτερ που ανταπεξέρχεται σε όλες τις συνθήκες, είτε πρόκειται για μια απλή καθημερινή διαδρομή είτε για μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο.
Με μια μεγάλη γκάμα γνήσιων σπορ αξεσουάρ και αξεσουάρ για την πόλη, όπως θήκες, πλάτες, διαχωριστικό για το χώρο αποθήκευσης, ψηλό ανεμοθώρακα πόλης ή σπορ ανεμοθώρακα, φορετό σιγαστήρα Akrapovič και μαρσπιέ, οι πελάτες μπορούν να κάνουν το X-MAX 300 πραγματικά δικό τους.

Για την πλήρη τεχνική περιγραφή του μοντέλου X-MAX 300, ανατρέξτε στο προηγούμενο δελτίο τύπου X-MAX 300 στην τοποθεσία ανακοινώσεων τύπου της Yamaha:https://press.yamaha-motor.eu/press/details/40163

Διαθεσιμότητα
Οι σειρές γνήσιων αξεσουάρ για τα μοντέλα TMAX και X-MAX 300 θα είναι διαθέσιμες από την άνοιξη του 2017. Ωστόσο, μπορείτε ήδη να δημιουργήσετε το δικό σας TMAX ή X-MAX 300 με μια μεγάλη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ Yamaha μέσω της εφαρμογής Yamaha MY Garage, η οποία είναι διαθέσιμη για συστήματα iOS και Android από τις αρχές Μαρτίου.

Σπορ scooter από την Yamaha. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το MAX.