τα νέα μας

12 December 2018
Yamaha News: Τα Yamaha TMAX και XMAX300 εντυπωσίασαν στο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής

Ο Κλάδος YAMAHA της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ συμμετείχε με placement του κορυφαίου ΤΜΑΧ και του εντυπωσιακού ΧΜΑΧ300 στο 3ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής για τα καταναλωτικά αγαθά. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε με τίτλο «Facelift στο λιανεμπόριο» την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Royal Olympic Hotel, στην Αθήνα.

Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασε η παρουσίαση των sport scooters της YAMAHA σε περίοπτη θέση δίπλα στην είσοδο της συνεδριακής αίθουσας και με δημιουργικό που ξεχώρισε, τονίζοντας τη δυναμική του brand. Επίσης το λογότυπό μας εμφανίστηκε στην πλάτη του συνεδρίου και στην ιστοσελίδα, ενώ προφορικές αναφορές έγιναν στην έναρξη και στη λήξη των εργασιών.

Τα βλέμματα στράφηκαν πάνω στο ΤΜΑΧ, με ερωτήματα για τις διαφορετικές εκδόσεις του. Στο Συνέδριο παρουσιάστηκε η έκδοση DX Deluxe. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε και το ΧΜΑΧ300, με ερωτήματα για test και πιθανή αγορά.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από οργανωτές και συμμετέχοντες «Τα μοντέλα που επιλέξατε ομόρφυναν ακόμη περισσότερο τα scooters σας, αλλά το placement ομόρφυνε όλο το Συνέδριο!»

Επιστήμονες, επιχειρηματίες, στελέχη εταιρειών και εκπρόσωποι οργανισμών είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για τις νέες τάσεις και να εκφράσουν απόψεις στα πλαίσια του Συνεδρίου που είχε 3 θεματικές ενότητες :

  • Ενότητα 1η: Η επιστροφή στην ανάπτυξη διαφοροποιεί τις ανάγκες
  • Ενότητα 2η: Οι νέες τεχνολογίες φέρνουν τα πάνω
  • Ενότητα 3η: Ο «χορός των επενδύσεων» στα logistics αναβαθμίζει τις δομές