τα νέα μας

22 June 2017
Yamaha News: Σχεδιάστε το πιο ονειρεμένο ταξίδι σας με το Destination Yamaha

Η Yamaha Motor Europe παρουσιάζει τη συναρπαστική νέα πλατφόρμα Destination Yamaha. Το Destination Yamaha είναι πλέον ο online κόμβος για τους κορυφαίους, εγκεκριμένους από τη Yamaha ταξιδιωτικούς συνεργάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο. Ετοιμαστείτε να χαθείτε και να ξεχυθείτε στους ανοιχτούς δρόμους για την πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής σας, που μόνο οι δύο τροχοί μπορούν να σας προσφέρουν. Η πραγματική ελευθερία που προσφέρει μια μοτοσυκλέτα απέχει πλέον μόλις δύο κλικ με το ποντίκι.

Το Destination Yamaha είναι πλέον ο τέλειος online προορισμός για τους αναβάτες που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα το ταξίδι με τη Yamaha που ονειρεύονται. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει μια απλή διαδικασία επιλογής, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τα κριτήρια αναζήτησής τους ανάλογα με το στυλ της περιπέτειας και τη γεωγραφική τοποθεσία. Το αποτέλεσμα της online αναζήτησης θα είναι ένα σύνολο συνεργατών που ειδικεύονται στην πραγματοποίηση του ονείρου ενός ταξιδιού με μοτοσυκλέτα και προσφέρουν σχεδόν 100 διαφορετικές ταξιδιωτικές επιλογές.

Παρότι όλοι οι αναβάτες νιώθουν την ίδια αίσθηση ελευθερίας όταν οδηγούν μια μοτοσυκλέτα, δεν θέλουν όλοι να ζήσουν την ίδια περιπέτεια. Για το λόγο αυτό, το Destination Yamaha μπορεί να μετατρέψει την εμπειρία της ελευθερίας που προσφέρει η οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας σε ένα γνήσιο και προσωπικό ταξίδι, προσαρμοσμένο ειδικά για εσάς.

Αν είστε φανατικός των ταξιδιών περιπέτειας, αναζητήστε τις θρυλικές διαδρομές στη Μογγολία, στο Μαρόκο ή στη Νότια Αμερική, για να δοκιμάσετε τα όριά σας. Αν αυτό ακούγεται πολύ ακραίο, ακυρώστε την αναζήτηση και ξεκινήστε για μια πιο χαλαρή περιήγηση σε μερικούς από τους πιο όμορφους, γεμάτους στροφές δρόμους στην Ευρώπη. Μπορείτε επίσης να ζήσετε την περιπέτεια πιο κοντά στο σπίτι και να χωθείτε στις λάσπες στους ερημότοπους της Ουαλίας!

Στα αποτελέσματα των αναζητήσεων υπάρχουν πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, πληροφορίες και συνδέσεις προς ιστοτόπους, που επιτρέπουν στους χρήστες να επικοινωνήσουν απευθείας με την καλύτερη εταιρεία που αντιστοιχεί στην περιπέτεια που ονειρεύονται. Επίσης, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς οι επιλεγμένοι εγκεκριμένοι συνεργάτες διαθέτουν τα πιο πρόσφατα και πλέον κατάλληλα μηχανήματα Yamaha, τα οποία είναι έτοιμα για να εξασφαλίσουν στους χρήστες ότι η περιπέτεια θα κυλήσει απροβλημάτιστα.

Είτε θέλετε να κάνετε ένα οδικό ταξίδι στη νότια Γαλλία είτε να αντιμετωπίσετε τις θίνες του Μαρόκου, η πλατφόρμα Destination Yamaha εξασφαλίζει ότι θα βρείτε τον σωστό οδηγό, τη σωστή μηχανή και την καταλληλότερη περιπέτεια. Οι συνεργάτες φροντίζουν επίσης για την παροχή ταξιδιών οποιασδήποτε διάρκειας, οπότε είτε θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι στην ύπαιθρο το Σαββατοκύριακο είτε έχετε δύο εβδομάδες άδεια και θέλετε να “χαθείτε από τον κόσμο”, το Destination Yamaha είναι εκεί για να εκπληρώσει την επιθυμία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε το πρώτο βήμα για να βρείτε την περιπέτεια των ονείρων σας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.destination-yamaha.eu και επιλέξτε το δικό σας ταξίδι!

Destination Yamaha video