τα νέα μας

11 December 2018
Yamaha News: Σημαντικές επισκέψεις

Στα πλαίσια της υποστήριξης του Kuroshio Project, οι συνάδελφοι του καταστήματος του Μοτοδικτύου στην Αγία Παρασκευή, είχαν την τιμή να υποδεχθούν σημαντικές «επισκέψεις».

Πιο συγκεκριμένα, το κατάστημα επισκέφθηκαν ο κύριος Yanagi, Chairman της Yamaha Motor Corporation, (δεξιά του κ. Λειβαδίτη στην παραπάνω φωτογραφία), ο κύριος Kojima, Chairman της Yamaha Motor Europe, (πρώτος από δεξιά του κ. Χατζίκου στην παραπάνω φωτογραφία) και ο κύριος Takaa Yanagi, General Manager Marine της Yamaha Motor Europe, (δεύτερος από δεξιά του κ. Χατζίκου στην παραπάνω φωτογραφία).

Τους υψηλούς επισκέπτες μας, συνόδευσε και ο Ιάπωνας πρέσβης στην Ελλάδα. Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του καταστήματος, γνώρισαν το προσωπικό μας και φυσικά εντυπωσιάστηκαν! Η παρουσία τους στο νέο μας πρότυπο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή έχει ισχυρό συμβολισμό και σημασία διότι η τελευταία επίσκεψη τόσο υψηλόβαθμων executives της Yamaha είχε πραγματοποιηθει το 2009 στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της εταιρίας στον Ασπρόπυργο.