τα νέα μας

21 June 2017
Yamaha News: One MyGarage App To Rule Them All

Σήμερα, η Yamaha κάνει ακόμα ευκολότερη τη δημιουργία των μοντέλων Yamaha των ονείρων σας, μέσω της εξέλιξης της εφαρμογής MyGarage. Η εφαρμογή διαμόρφωσης 3D μοντέλων που ήταν διαθέσιμη στο παρελθόν για εφαρμογές σε σειρές με ένα ή περισσότερα μοντέλα συνδυάζεται σε μία εφαρμογή, η οποία σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε τη συλλογή μοτοσυκλετών ή/και scooter Yamaha των ονείρων σας σε ένα μόνο σημείο. Όντας ήδη η πιο δημοφιλής εφαρμογή για μηχανοκίνητα δίτροχα που κυκλοφορεί στην αγορά με περισσότερες από 700.000 λήψεις για δημιουργία custom μοτοσυκλετών, η εφαρμογή MyGarage είναι έτοιμη να σας προσφέρει ακόμα περισσότερα.

Πέρα από τις σειρές Hyper Naked, Sport Heritage, Supersport, Sport Touring και Sport Scooters, η εφαρμογή MyGarage, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν, θα περιλαμβάνει πλέον για πρώτη φορά τα μοντέλα Adventure και Urban Mobility. Η μεγάλη γκάμα καλύπτει πλέον κάθε Yamaha που ονειρευτήκατε ποτέ, γεγονός που σημαίνει ότι η ιδανική σας Yamaha είναι μόνο μια λήψη και λίγα κλικ μακριά.

Η εφαρμογή MyGarage διατηρεί όλες τις πιο δημοφιλείς δυνατότητες των επιμέρους εφαρμογών. Εξακολουθείτε να μπορείτε να συγκρίνετε τις κατασκευές σας, να μοιράζεστε τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σας με φίλους και φυσικά να στέλνετε τις μηχανές που θέλετε απευθείας στο συνεργάτη Yamaha της περιοχής σας, για να ολοκληρώσετε το ταξίδι για την απόκτηση της Yamaha των ονείρων σας. Μην ανησυχείτε αν έχετε ήδη δημιουργήσει την ιδανική Yamaha σε μία από τις επιμέρους εφαρμογές. Κάθε μηχανή που έχετε ήδη διαμορφώσει θα είναι διαθέσιμη ως αποθηκευμένη στη νέα εφαρμογή.

Το καλοκαίρι είναι καθ’ οδόν! Έχοντας πλέον στη διάθεσή σας τις διαφορετικές σειρές μοτοσυκλετών και scooter της Yamaha σε μία εφαρμογή, θα έχετε ακόμα λιγότερες δικαιολογίες για να μην δημιουργήσετε την ιδανική μοτοσυκλέτα για εσάς online και, κατόπιν, να ζητήσετε από το συνεργάτη Yamaha της περιοχής σας να την κάνει πραγματικότητα το συντομότερο δυνατό!

Η εφαρμογή MyGarage είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android.
Youtube
iOS
Android