τα νέα μας

19 June 2017
Yamaha News: Νέο Kodiak 450. Δύναμη της φύσης!

Με εμπειρία 40 και πλέον ετών στην παραγωγή οχημάτων παντός εδάφους, η Yamaha είναι ευρέως αναγνωρισμένη ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στιβαρών και αξιόπιστων μοντέλων με τυπικό χαρακτηριστικό την υψηλή ποιότητα.
Η τρέχουσα σειρά οχημάτων ATV της Yamaha περιλαμβάνει πολλά λειτουργικά και ελκυστικά μοντέλα με κυβισμό από 700 κ.εκ. έως 50 κ.εκ., που καλύπτουν τόσο τον τομέα οχημάτων Utility και Sport, όσο και στον τομέα οχημάτων αναψυχής. Καθώς παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να επιλέξουν πολλά ανθεκτικά και αξιόπιστα μοντέλα, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση και τη συντήρηση, η Yamaha έχει ενισχύσει τη θέση της ως μία από τις σταθερές και αξιόπιστες μάρκες ATV.
Η σειρά μοντέλων ATV της Yamaha ενισχύεται και διευρύνεται περαιτέρω με την παρουσίαση των νέων μοντέλων Kodiak 450 EFI και Kodiak 450 EPS, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από το καλοκαίρι του 2017. Εμπνευσμένο από το εξαιρετικά επιτυχημένο Kodiak 700, το Kodiak 450 είναι ένα νέο μοντέλο utility μεσαίου μεγέθους, το οποίο αναπτύχθηκε ειδικά τόσο για επαγγελματικές δραστηριότητες όσο και για αναψυχή, δηλαδή για πελάτες των οποίων οι σημαντικότερες προτεραιότητες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα άνετων διαδρομών ολόκληρη την ημέρα, τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης.