τα νέα μας

28 February 2019
Yamaha News: Γίνε ο πρώτος που θα φθάσει στον Επόμενο Ορίζοντα!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την τιμή της Yamaha Ténéré 700 και την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του συστήματος online παραγγελίας

Αναπτυγμένη στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα από μερικούς από τους πιο έμπειρους αγωνιζόμενους του κόσμου, η σκληροτράχηλη, συμπαγής και ευέλικτη νέα Ténéré 700 είναι έτοιμη να σας βάλει σ’ έναν ολοκαίνουργιο κόσμο γεμάτο συγκινήσεις στην καθημερινότητα και συναρπαστικές ευκαιρίες για όσους έχετε πάθος για ταξίδια. Εξοπλισμένη με τον επιτυχημένο δικύλινδρο κινητήρα CP2 689 κ.εκ. εν σειρά και ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο, η Ténéré 700 σχεδιάστηκε για να προσφέρει κορυφαίο στην κατηγορία της χειρισμό και ευελιξία στις χωμάτινες διαδρομές, σε συνδυασμό με υψηλές επιδόσεις σε μεγάλες ταχύτητες και αποστάσεις στο δρόμο, στοιχεία χαρακτήρα μιας εξαιρετικά ικανής και ευέλικτης μοτοσυκλέτας περιπέτειας.

Και τώρα μπορείτε να είστε από τους πρώτους που θα αποκτήσετε την Ténéré 700!

Σύστημα online παραγγελίας

Σε λιγότερο από 30 ημέρες, στις 27 Μαρτίου 2019 στις 15:00 (Ώρα Ελλάδος), η Yamaha θα ξεκινήσει ένα σύστημα online παραγγελίας για τους πιο παθιασμένους θαυμαστές που θέλουν να σχεδιάσουν την καλοκαιρινή τους περιπέτεια με τη μοτοσυκλέτα τους από τώρα! Οι πρώτες παραδόσεις, που προβλέπεται να πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο του 2019, θα αφορούν τους online πελάτες μας, με σειρά προτεραιότητας, και την ειδική τιμή των 9.990€* για το βασικό μοντέλο. Η συγκεκριμένη τιμή θα αφορά αποκλειστικά τις online παραγγελίες και θα ισχύει μέχρι να κλείσει το online σύστημα στις 31 Ιουλίου 2019.

Το σύστημα online παραγγελίας θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιβεβαιώσουν την παραγγελία τους με διάφορες επιλογές προαιρετικού εξοπλισμού της Ténéré 700, που θα είναι διαθέσιμες και στην έκδοση των 35kW. Και οι δύο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες σε τρία χρώματα: Ceramic Ice, Competition White, Power Black.
Πρόγραμμα Παράδοσης στους Επίσημους Συνεργάτες

Μετά την εξυπηρέτηση των αρχικών online παραγγελιών, η Yamaha θα συνεχίσει τη διάθεση της Ténéré 700 από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέσω των καταστημάτων των Επίσημων Συνεργατών σε όλη την Ευρώπη και στην κανονική τιμή των 10.490€*.

Βασικάχαρακτηριστικάτης Ténéré 700
• Αγωνιστική εντός και εκτός δρόμου σπορ σχεδίαση, εμπνευσμένη από την T7, με το αυθεντικό DNA της σειράς Ténéré
• Ελαφριά, μικρών διαστάσεων, ευέλικτη
• Εξαιρετική ισορροπία ισχύος και ελέγχου
• Εκπληκτικές εκτός δρόμου επιδόσεις
• Εντυπωσιακές εντός δρόμου επιδόσεις όλο το χρόνο
• Δυνατότητα μεγάλων αποστάσεων παντός εδάφους, αυτονομία καυσίμου για 350 χλμ.+
• Πανίσχυρος, ομαλός και οικονομικός κινητήρας υψηλής ροπής
• Ρυθμιζόμενο ABS για εκτός δρόμου οδήγηση
• Αποτελεσματικός ανεμοθώρακας και χούφτες χεριών για εξαιρετική προστασία
• Υπερσύγχρονη ανάρτηση μεγάλης διαδρομής

Ténéré 700. The Next Horizon is Yours