τα νέα μας

5 July 2018
Yamaha News: Η διοργάνωση Ténéré 700 World Raid 2018 κατευθύνεται με ορμή στο Μαρόκο

Για το δεύτερο στάδιό της, η διοργάνωση Ténéré 700 World Raid 2018 βρίσκει το θρύλο των αγώνων ράλι Stéphane Peterhansel να επιστρέφει στην περιοχή Merzouga, όπου παλαιότερα είχε γράψει ιστορία με τις ικανότητές του.

Η διοργάνωση Ténéré 700 World 2018 βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και οι ονομαστές διαδρομές της συνεχίζονται μετά από ένα απίστευτο ταξίδι στην Αυστραλία. Κάθε σκέλος αυτού του ταξιδιού είναι σχεδιασμένο για να φέρνει τους ανθρώπους σε επαφή με τον κόσμο της περιπέτειας που οικοδομεί η Yamaha με αυτήν την πανίσχυρη μηχανή ελευθερίας: την Ténéré 700 World Raid Prototype. Αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας διαδραματίζεται στη Βόρεια Αφρική με ένα από τα πιο διάσημα ονόματα των αγώνων ράλι.

Μετά από την περιπέτεια με τον Rodney Faggotter στους αγώνες Ténéré Tragics στην Αυστραλία, η Ténéré 700 World Raid Prototype βρέθηκε στα χέρια του Stéphane Peterhansel στις καυτές ερήμους της Merzouga. Ο Rodney παρέδωσε τα ηνία της διοργάνωσης με ένα βιντεομήνυμα, στο οποίο προσφέρει τη μοτοσυκλέτα στο θρύλο των ράλι και παρέχει το δικό του “ημερολόγιο διαδρομών”.

Σε μια περιοχή πολύ γνωστή στον ίδιο, ο Stéphane Peterhansel επιδεικνύει τις ικανότητες της Ténéré 700 World Raid Prototype στο πιο δύσκολο έδαφος που μπορεί να φανταστεί κανείς. Από τις τεράστιες θίνες έως τα βραχώδη μονοπάτια αλλά και σε κάθε άλλο ενδιάμεσο είδος εδάφους, η Ténéré 700 World Raid Prototype αποδεικνύει την απίστευτη προσαρμοστικότητά της ξανά και ξανά.

Μετά το σκέλος στο Μαρόκο, η διοργάνωση Ténéré 700 World Raid 2018 θα ταξιδέψει στη Νότια Αμερική, όπου ο Adrien van Beveren θα αναλάβει το ρόλο του πρεσβευτή της στην Αργεντινή. Για μια πλήρη περιγραφή όσων έγιναν στο Μαρόκο και για όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση Ténéré 700 World Raid, επισκεφθείτε την επίσημη τοποθεσία web στη διεύθυνση www.world-raid.com και ακολουθήστε μας σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τα παρακάτω hashtag!

#Tenere700
#WorldRaid
#NextHorizon

*Όλες οι διαδρομές έγιναν από επαγγελματία αναβάτη υπό κλειστές και ελεγχόμενες συνθήκες.
Η Tenere 700 World Raid απεικονίζεται ως πρωτότυπο μοντέλο.