τα νέα μας

15 February 2018
Yamaha News: iF Design Award” για 5η συνεχή χρονιά

Βραβείο “if Design Award” 2018 κέρδισαν τα Yamaha MT-10 SP, TMAX DX και XMAX 300 στην κατηγορία προϊόντων.

Tο διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο “iF Design Award 2018” στην κατηγορία προϊόντων κέρδισε η Hyper Naked μοτοσυκλέτα Υamaha MT-10 SP, καθώς και τα σπορ σκούτερ Υamaha TMAX DX και Yamaha XMAX 300. Το 2018 αποτελεί την πέμπτη συνεχή χρονιά που η Yamaha Motor απολαμβάνει αυτή τη διάκριση. Το “iF Design Award” είναι ένα βραβείο σχεδίασης που οργανώνεται από τον iF International Forum Design, τον παλαιότερο ανεξάρτητο οργανισμό σχεδίασης παγκοσμίως, με έδρα το Αννόβερο στη Γερμανία. Κάθε χρόνο από το 1953, επιλέγει τα κορυφαία σχέδια από βιομηχανικά προϊόντα και άλλες κατηγορίες προϊόντων σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Yamaha MT-10 SP αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της σειράς MT. Η σειρά MT της κατηγορίας Hyper Naked της Yamaha, προσφέρει πανίσχυρα και μοναδικά χαρακτηριστικά κινητήρα, σε συνδυασμό με δυνατές επιδόσεις και δυναμικό “γυμνό” στυλ. Πλήρως εξοπλισμένη, η MT-10 SP διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση Öhlins και όργανα με έγχρωμη οθόνη TFT. Επίσης, ο αποκλειστικός χρωματικός συνδυασμός “Silver Blu Carbon” είναι εμπνευσμένος από τη ναυαρχίδα των μοντέλων Supersport της Yamaha Motor, την YZF-R1M.

Το 2001, το αρχικό Yamaha TMAX πρωτοπόρησε με το concept του σπορ maxi scooter. Σήμερα, το TMAX DX προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό εξισορροπώντας ανάμεσα σε αυτά τα δύο στυλ: με τη δυναμική του επιτάχυνση σε συνδυασμό με τον ευέλικτο χειρισμό και το εξαιρετικό φρενάρισμα, αυτό το κορυφαίο maxi scooter προσφέρει επίπεδα επιδόσεων που συναντάμε σε σπορ μοτοσυκλέτες. Με άνετη θέση οδήγησης και εξοπλισμένο με πολυτελή χαρακτηριστικά, όπως σύστημα ελέγχου πορείας και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα, το ευέλικτο TMAX DX είναι ιδανικό για καθημερινές διαδρομές μεγάλων αποστάσεων και για διασκεδαστικές αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα.

Το Yamaha XMAX 300 είναι ο διάδοχος του XMAX 250 που είναι εξαιρετικά δημοφιλές στην Ευρώπη, χάρη στη δυναμική οδήγηση και τον σπορ χαρακτήρα του, σε συνδυασμό με άνεση και λειτουργικότητα, για ευχάριστες διαδρομές και καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη. Το νέο μοντέλο προσφέρει ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα άνεσης και πρακτικότητας, ενώ παρέχει επίσης το δυναμικό στυλ της οικογένειας MAX, υψηλές επιδόσεις και κορυφαίο φινίρισμα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνεργάζονται για να ενισχύσουν την υπερηφάνεια που νιώθουν οι κάτοχοι των σκούτερ της Yamaha.

Yamaha Motor Design Award Website: https://global.yamaha-motor.com/about/design/awards/