τα νέα μας

11 December 2017
Porsche News: «ΣΠΙΤΙ του MDA Ελλάς»

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε hristmas Lunch του MDA Ελλάς, Σωματείο για την Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυικές Παθήσεις, στο εστιατόριο Duck Private Cheffing, στη Θεσσαλονίκη. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τη λειτουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου γεύματος, η Δρ. Νομικής & Διαμεσολαβήτρια κα. Ζωή Γιαννοπούλου – Στεφάνου & η Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπεύτρια κα. Χριστίνα Ιωαννίδου μίλησαν για την «Οικογένεια – Συμβίωση & Επίλυση Διαφορών». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο ότι «η οικογένεια εκφράζει μία ευρύτερη ανάγκη του ανθρώπου για συντροφικότητα, αγάπη και ευτυχία και με την κατάλληλη ψυχολογική και νομική κατεύθυνση συμπεριφοράς, μπορούν τα δικαιώματα των μελών της οικογένειας να διασφαλιστούν».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Porsche Hellas και της Μοτοδυναμικής ΑΕΕ

Λίγα λόγια για το Σωματείο MDA Ελλάς
«Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις»
Το μη κερδοσκοπικό Σωματείο MDA Ελλάς συμβάλλει στην υποστήριξη ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με Νευρομυϊκές Παθήσεις. Στα 15 χρόνια δράσης του, το MDA Ελλάς μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει 3 Ειδικές Μονάδες Νευρομυϊκών Παθήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Εδώ και λίγα χρόνια έχει ολοκληρώσει το «ΣΠΙΤΙ του MDA Ελλάς» ένα πρωτοποριακό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για τα άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr