τα νέα μας

25 April 2018
Porsche News: Προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτων Porsche

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, στη Μοτοδυναμική, Porsche Hellas, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε τα ειδικά προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτων Porsche, τα οποία εκτελούνται αποκλειστικά από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων μας.

Στόχος μας είναι να φροντίσουμε κάθε Porsche με τον ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, ώστε, αφενός να συνεχίζει να προσφέρει την οδηγική απόλαυση που έχει συνηθίσει ο κάτοχός της, αφετέρου, να διατηρεί σταθερά υψηλά την αξία της ως αυτοκίνητο μοναδικών προδιαγραφών.

Στις μέρες μας η εργοστασιακή, συνεχής συντήρηση, με βάση τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, με πλήρες ιστορικό εργασιών και ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν, είναι ένα από τα στοιχεία που προσθέτουν αξία σε κάθε αυτοκίνητο.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που μετεκπαιδεύονται συνεχώς, γνήσια ανταλλακτικά Porsche, ειδικά εργαλεία και διαγνωστικά, συμπληρώνουν ένα σύνολο υπηρεσιών που εξασφαλίζουν ότι η κάθε Porsche, παραμένει μοναδική και με σταθερά υψηλή τιμή μεταπώλησης.

Στη Μοτοδυναμική, με τα ειδικά προγράμματα συντήρησης, κρατάμε σταθερά χαμηλά το κόστος συντήρησης και εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας ότι έχοντας όλα τα δεδομένα του αυτοκινήτου στα χέρια τους, συνεχίζουν να οδηγούν και να απολαμβάνουν ήσυχοι και ασφαλείς μια αυθεντική Porsche.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: http://porschetoday.gr/aftersales2018/

Μάιρα Πασσιά
Marketing & PR Manager
Porsche Division
Motodynamics S.A.
Phone: +302102837911
E-mail: m.passia@porsche.gr