τα νέα μας

12 April 2017
Porsche News: Porsche Driving Experience

Ένας μοναδικός θεσμός της Porsche AG στην Ελλάδα

Ένας στόλος αυτοκινήτων και μία ομάδα εκπαιδευτών ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, διοργανώνοντας road tours και προσφέροντας μια μοναδική οδηγική εμπειρία σε όσους συμμετέχουν.
Το 2017, ο πρώτος σταθμός του Porsche Driving Experience στη Νοτιανατολική Ευρώπη ήταν η Θεσσαλονίκη και η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. διοργάνωσε ένα τριήμερο road tour από την Παρασκευή 7 έως και την Κυριακή 9 Απριλίου.

Στο road tour , οι συμμετέχοντες με την καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ Α.Ε.Ε. και του εκπαιδευτή της PORSCHE AG οδήγησαν τις 718 Boxster, 718 Boxster S, 718 Cayman S, 991 Turbo, Panamera Turbo και τις Macan 2.0 και Macan Turbo. Η διαδρομή που ακολούθησαν ήταν τρίωρη ξεκινώντας από τις εγκαταστάσεις του Porsche Center Thessaloniki έως και την Αρναία Χαλκιδικής και την ειδική του Χολωμόντα

Με αφορμή το συγκεκριμένο event η εταιρία PORSCHE HELLAS – ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. θέλοντας να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες αλλά και τους λάτρεις της συγκεκριμένης μάρκας αυτοκινήτου πραγματοποίησε την Πέμπτη 6 Απριλίου cocktail party στο Ιταλικό εστιατόριο Ballaro στο Πανόραμα.

Το party αποτέλεσε την έναρξη του τριήμερου road tour και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους οι οποίοι μεταξύ άλλων είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με τους ανθρώπους τις εταιρίας αλλά και να ενημερωθούν για τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν.