Οργανωτική Δομή

Organizational-Chart-GR

Σωτήρης Χατζίκος – Διευθύνων Σύμβουλος

Κατέχει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ A.E.E. από τον Ιανουάριο 2008. Από το 1994 ως το 2007 εργάστηκε στον Όμιλο S&Β ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΑΕ (πρώην ΑΕΕ Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης), όπου τα τελευταία χρόνια κατείχε τον ρόλο του Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Αγγλία για τον πολυεθνικό όμιλο βιομηχανικών αερίων AIR PRODUCTS PLC ως Manager, European Treasury Operations. Επίσης έχει διδάξει για σειρά ετών στο Athens Laboratory of Business Administration (ALBA) το μάθημα «Mergers & Acquisitions» στο πρόγραμμα Professional ΜΒΑ. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με διάκριση στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Κατέχει πτυχίο Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Manchester Business School.

Γιάννης Σώκιαλης – Διευθυντής Κλάδου Yamaha

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Marketing στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από το οποίο και απέκτησε Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με υποτροφία.

Εργάζεται στη Μοτοδυναμική από το 1997, όπου και διετέλεσε Διευθυντής Κλάδου Λιανικής και Διευθύνων Σύμβουλος της Θυγατρικής της, Μοτοδίκτυο ΑΕ (2011-2016), Διευθυντής Κλάδου Προϊόντων Ξηράς (2008-2010) και Διευθυντής Κλάδου After Sales Support (2002-2007), ενώ κατέχει τη θέση του Διευθυντή Κλάδου Yamaha από το 2017.

Θεόδωρος Παπαδόπουλος – Διευθυντής Κλάδου Porsche

Σπούδασε Οικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Deree College) από το οποίο έχει λάβει τίτλο Bachelor of Science (με διάκριση) και ειδίκευση στο Marketing Management. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το University of Bath (UK).

Πριν την απασχόληση του στον Όμιλο είχε εργαστεί στο τμήμα Marketing της Ridenco Α.Ε. Εργάζεται στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ από το 2002, αρχικώς ως Product Manager και στη συνέχεια (2007) ως Group Product Manager Αξεσουάρ, Ανταλλακτικών και Λιπαντικών. Το 2010 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Διεθνών Δραστηριοτήτων, έχοντας στην αρμοδιότητα του τη Γενική Διεύθυνση των θυγατρικών του Ομίλου στη Ρουμανία (Motodynamics SRL) και Βουλγαρία (Motodynamics LTD). Παράλληλα με τη θέση του αυτή, από το 2011 ανέλαβε και τη θέση του Διευθυντή Marketing στον Κλάδο Yamaha στην Ελλάδα. Διατήρησε το διπλό αυτό ρόλο έως τον Φεβρουάριο του 2017 οπότε και ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή του Κλάδου Porsche.

Νίκος Σινογιάννης – Διευθυντής Κλάδου Λιανικής και Διεθνών Δραστηριοτήτων

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., κατέχει τίτλο MSc στα Προηγμένα Βιομηχανικά Συστήματα Παραγωγής από το Kingston University και τίτλο Executive MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Έχει εργαστεί αρκετά χρόνια σε σημαντικές θέσεις στο χώρο της Μοτοσικλέτας ενώ τα τελευταία 3 χρόνια κατείχε τη θέση του Επικεφαλής BMW Motorrad για την Ελληνική αγορά.

Από τον Φεβρουάριο του 2019 εργάζεται στη Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. στη θέση του Διευθυντή Κλάδου Λιανικής και Διεθνών Δραστηριοτήτων έχοντας στην αρμοδιότητα του τη Γενική Διεύθυνση των θυγατρικών του Ομίλου: Μοτοδίκτυο Α.Ε., Motodynamics S.R.L. και Motodynamics L.T.D..

Δημήτριος Μποζάς, Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών

Είναι απόφοιτος του τμήματος  Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και κάτοχος άδειας ασκήσεως Οικονομολογικού & Φοροτεχνικού Επαγγέλματος Α΄ τάξεως . Έχει περίπου 20 χρόνια  εργασιακής εμπειρίας σε  διάφορες θέσεις στις Οικονομικές  Διευθύνσεις των εταιριών G-Systems A.E, Media Markt Hellas  και Mars Hellas ενώ τα τελευταία 8 χρόνια κατείχε την θέση του Οικονομικού Διευθυντή στην εταιρεία Carglass Greece.  Από τον Σεπτέμβριο του 2017 εργάζεται στην ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. ως Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών.

Ευστάθιος Ανάγνου – Διευθυντής Πληροφορικής

Κατέχει τη θέση του Διευθυντή Πληροφορικής της Μοτοδυναμικής από το 2008. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον όμιλο S&B Βιομηχανικά Ορυκτά (2001-2008) όπου, ως SAP Certified Consultant σε Financial Accounting, κατείχε τα τελευταία χρόνια τη θέση του Head of Corporate Application. Παλαιότερα έχει εργαστεί για μια επταετία ως στέλεχος πληροφορικής στον τραπεζικό τομέα (Barclays Bank Greece και Τράπεζα της Ελλάδος).

Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και MSc Μηχανικού Πληροφοριακών Συστημάτων από το University of Manchester Institute of Science and Technology (UMIST).

Σοφία Θωμαίδου – Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Η Σοφία Θωμαϊδου έχει μεγάλη εμπειρία στον Τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Εχει εργαστεί σε μεγάλους ελληνικούς και πολυεθνικούς οργανισμούς σε διευθυντικές και συμβουλευτικές θέσεις και έχει ασχοληθεί με τον σχεδιασμό,την ανάπτυξη και την εφαρμογή προγραμμάτων που αυξάνουν την δέσμευση των εργαζομένων και υποστηρίζουν τους οργανισμούς να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες  του Ανθρώπινου Δυναμικού τους.

Κατα την διάρκεια της καριέρας της έχει αναλάβει έργα οπου κλήθηκε να σχεδιάσει και να υλοποίησει προγράμματα που αύξησαν την απόδοση του οργανισμού, ανέπτυξαν το employer branding και αύξησαν την δέσμευση των εργαζομένων σε διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας.

Εχει Bachelor απο το American College of Greece (Deree College) και MSc στο Human Resources Management απο το Πανεπιστήμιο Lyon II στην Γαλλία και είναι Certified Neuro Linguistic Programming Trainer απο το American Board of NLP.