τα νέα μας

3 February 2017
Continental News: «Καθαρή» Απόδοση: ContiSportAttack 3

Ανόβερο / Korbach, 2 Ιουλίου 2015. Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα δώσει στους αναβάτες των sport μοτοσυκλετών την μοναδική ευκαιρία να έχουν ακόμα περισσότερη πρόσφυση στην άσφαλτο με το ContiSportAttack 3 – σε συνδυασμό με τον εκπληκτικά “εύκολο” σε αίσθηση χειρισμό που προσφέρει το καινούργιο ελαστικό.

Το νέο υψηλών επιδόσεων με sportive πέλμα ελαστικό, έχει υποστεί συνεχείς βελτιώσεις και περαιτέρω ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να θέτει τον πήχη ακόμα πιο υψηλά για όλες τις sport μοτοσυκλέτες με εξαιρετικές επιδόσεις σε στεγνό αλλά και βρεγμένο οδόστρωμα. Τελικά, η έξυπνη σχεδίαση πέλματος προσφέρει υψηλά επίπεδα αποβολής του νερού και βελτιώνει ουσιωδώς την πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Η ολοκαίνουργια τεχνολογία GripLimitFeedback διευκολύνει τον αναβάτη ώστε να προλαβαίνει να παίρνει αποφάσεις σε πρώιμο στάδιο κατά την οδήγηση της μοτοσικλέτας σε μεγάλες κλίσεις, καθώς λαμβάνει έγκαιρα πληροφόρηση από το ελαστικό επιτρέποντας του αυξημένο έλεγχο κατά τη διάρκεια της οδήγησης.
Το μείγμα πυριτίου, το οποίο αναπτύχθηκε από την Continental για την νέα σειρά σπορ ελαστικών του 2016 , αυξάνει την πρόσφυση και ενισχύει σημαντικά την αίσθηση της ασφάλειας σε βρεγμένες συνθήκες.
Ο νέος σχεδιασμός του ελαστικού, ο οποίος είναι ειδικά προσαρμοσμένος στις νέας γενιάς σπορ μοτοσυκλέτες, επιτρέπει αισθητά πιο σταθερή και ελεγχόμενη οδηγική συμπεριφορά. Η αυξημένη επιφάνεια επαφής και ο βέλτιστος τεχνολογικά σχεδιασμός του πέλματος επαυξάνει την πρόσφυση.

Και ποιο είναι το καλύτερο; Πέρα από τα οφέλη στην οδήγηση, η μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής της κορώνας του ελαστικού καθώς και το αυξημένο ποσοστό καουτσούκ στην κεντρική ζώνη – σε συνδυασμό με την περαιτέρω βελτιωμένη τεχνολογία MultiGrip – επιτρέπουν την αυξημένη χιλιομετρική απόδοση. Επίσης, η αποδεδειγμένη τεχνολογία TractionSkin εξασφαλίζει μία εξαιρετικά ασφαλή και γρήγορη σε διάρκεια περίοδο “στρωσίματος” του ελαστικού – καθώς και άμεση οδηγική απόλαυση από τα πρώτα κιόλας μέτρα οδήγησης.
Ακριβώς όπως και ο προκάτοχός του, έτσι και η τρίτη γενιά SportAttack κατασκευάστηκε από τους ειδικούς στο Korbach με τη μέγιστη φροντίδα και την ύψιστη διαθέσιμη τεχνολογική εμπειρία