τα νέα μας

13 September 2017
Yamaha News: “INSIDER – The Lifestyle Issue | 2017”

Μια νέα εποχή έρχεται για τους λάτρεις των δύο τροχών. Με νέους ορίζοντες να ανοίγονται στο μέλλον, τώρα μπορείτε να φθάσετε σε οποιονδήποτε προορισμό και να ζήσετε οποιαδήποτε περιπέτεια θέλετε. Ως κατασκευαστές, κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και το 2017 με μια ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία διαθέσιμων μοντέλων, με κίνητρο και τη δική μας αγάπη για περιπέτεια. Είτε πρόκειται για αγώνες, είτε για φίλους μας που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο, η συγκίνηση της εξόρμησης και της αναζήτησης καινούργιων διαδρομών παραμένει ίδια.
Αυτήν τη συγκίνηση θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε μέσα από τις ιστορίες μας σε αυτό το τεύχος. Βρήκαμε τον Stephen Peterhansel, τον κορυφαίο εν ζωή θρύλο της περιπέτειας, και τον ρωτήσαμε πώς πέρασε στον “αγωνιστικό” μήνα του μέλιτός του! Σε αυτό το τεύχος θα δούμε και πολλά highlights από τον κόσμο της τεχνολογίας, με πρωταγωνιστές όχι μόνο τις μηχανές που κατασκευάζουμε, αλλά και ρούχα των συνεργατών μας και τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών. Με μη ρυπογόνα τεχνολογία, χωρίς επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων, και με “πράσινες” υποσχέσεις για τον πλανήτη μας.
Καλωσορίζουμε τους νέους, μικρούς σε ηλικία, αλλά κορυφαίους οδηγούς στις ομάδες MotoGP μας για τη σεζόν 2017, καθώς και μερικά γνώριμα πρόσωπα σε άλλες κατηγορίες. Έχοντας ξαναγράψει τους κανόνες το 2015 με την YZF-R1, αυτήν τη χρονιά θα ταράξουμε τα νερά με άλλη μία επανάσταση της Yamaha Supersport, τη νέα YZF-R6, που θα παρουσιάσουμε εδώ.
Ανάμεσα στις συναρπαστικές ιστορίες που θα διαβάσετε είναι και τα δέκα κορυφαία πράγματα που προτείνουμε να κάνετε φέτος με την Yamaha σας, καθώς, φυσικά, και ο καλύτερος εξοπλισμός που σας προσφέρει η Yamaha το 2017 από τη σειρά ειδών ένδυσης. Απολαύστε το περιοδικό!

http://magazine.yamaha-motor.eu/lifestyle/2017/gr/