διοικητικό συμβούλιο

Πάρης Κυριακόπουλος – Πρόεδρος του Δ.Σ. – Εκτελεστικό Μέλος
Έχει πτυχία B.A με διάκριση (Cum Laude) σε Φιλοσοφία, Πολιτική, Οικονομικά (PPE) από το University of Pennsylvania στη Philadelphia, PA, USA και MBA με ανώτατη διάκριση (High Distinction) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Harvard Business School στο Cambridge, MA,USA. Από το 2010 εώς το 2015 διατέλεσε Γενικός Διευθυντής στον τομέα FiberLean, Filtration & Performance Additives, IMERYS S.A που εδρεύει στο Παρίσι. Από το 2016 διατελεί Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρία FiberLean Technologies Ltd. με έδρα στo St. Austell, Cornwall, UK.   Από το 2005 έως το 2008 υπήρξε σύμβουλος επιχειρήσεων με την Boston Consulting Group στην Βιέννη, Αυστρία. Διατελεί σύμβουλος στο σωματείο του ALBA από το 2013.

Σωτήρης Χατζίκος – Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό Μέλος
Κατέχει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ A.E.E. από τον Ιανουάριο 2008. Από το 1994 ως το 2007 εργάστηκε στον Όμιλο S&Β ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΑΕ (πρώην ΑΕΕ Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης), όπου τα τελευταία χρόνια κατείχε τον ρόλο του Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Αγγλία για τον πολυεθνικό όμιλο βιομηχανικών αερίων AIR PRODUCTS PLC ως Manager, European Treasury Operations. Επίσης έχει διδάξει για σειρά ετών στο Athens Laboratory of Business Administration (ALBA) το μάθημα «Mergers & Acquisitions» στο πρόγραμμα Professional ΜΒΑ. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με διάκριση στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Κατέχει πτυχίο Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Manchester Business School.

Ιωάννης-Στυλιανός Ταβουλάρης – Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. – Εκτελεστικό Μέλος
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και απέκτησε Master από το Πανεπιστήμιο Βοστόνης. Επίσης κατέχει BS στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Bentley. Είναι Μέλος του Δ.Σ. της ΝΕΩΡΙΟΝ 0ΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, Αντιπρόεδρος των ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕ.Ε. από το 2007, μέλος της SOCIAL AFFAIRS COMMITTEE (SAC) (E.U.) από το 2005, και μέλος του AEROSPACE & DEFENSE INDUSTRIES ASSOCIATION OF EUROPE (ASD) από το 2005. Επίσης διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ από το 2002 ως το 2008 και του PROFESSIONAL CHAMBER OF THE ENTERPRISE POLICY GROUP της E.E. (Επαγγελματικό Τμήμα της Ομάδας Πολιτικής Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) από το 2003 ως το 2007.

Χρήστος Αβραμίδης – Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.
Είναι Διδάκτωρ Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Reading (1995). Είναι κάτοχος Master στην Οικονομική των Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Reading (1990) και απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Deree College) με διάκριση στα Οικονομικά (1989). Εργάστηκε στη Σίγμα Χρηματιστηριακή από το 1998 έως το 2000 ως υπεύθυνος μακροοικονομικής ανάλυσης και στην ΑΒΝ AMRO από το 2000 έως το 2001 ως υπεύθυνος οικονομικής ανάλυσης και επενδυτικής στρατηγικής για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Από το 2001 έως το 2012 εργάστηκε στην Όμιλο της PROTON Τράπεζας, όπου διατέλεσε Διευθυντής Ανάλυσης, Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Σχέσεων με Επενδυτές και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής της PROTON Asset Management ΑΕΠΕΥ. Επίσης έχει διατελέσει Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της εισηγμένης στο Χ.Α. Ωμέγα ΑΕΕΧ. Από το Μάρτιο του 2012 εργάζεται ως Σύμβουλος στην ΟΡΥΜΗΛ Α.Ε.

Θεόδωρος Ακίσκαλος – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.
Από το 2010 εργάζεται στον πολυεθνικό όμιλο ζυθοποιίας Carlsberg, όπου διατελεί Διευθύνων Σύμβουλος της Carlsberg Sverige από το 2016, τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και προώθησης προϊόντων μπύρας, αναψυκτικών και εμφιαλωμένου νερού στη Σουηδία με έδρα τη Στοκχόλμη. Διατέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας για τις αγορές του Χογκ Κογκ, Ταιβάν και Μακάο, με έδρα το Χογκ Κογκ και υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού του ομίλου με έδρα την Κοπεγχάγη. Από το 2004 έως το 2010 εργάστηκε στη McKinsey & Company με έδρα τη Βοστώνη, τα τελευταία 2 χρόνια ως Associate Principal με έμφαση στους τομείς καταναλωτικών προϊόντων και Private Equity. Εργάστηκε επίσης ως μηχανολόγος μηχανικός στην General Electric Aircraft Engines και Power Systems στην Αμερική. Απέκτησε πτυχίο Bachelor’s και Master’s από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Georgia Tech και MIT αντίστοιχα με διακρίσεις, όπως επίσης και Executive MBA από το INSEAD.

Λευκοθέα Βαράγκη – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

Σπούδασε αγροτική οικονομία στην Αγγλία. Εργάστηκε στην ΒΑΡΑΓΚΗΣ ΑΒΕΠΕ στη διεύθυνση λιανικών πωλήσεων και είχε την ευθύνη του Αfter Sales Service. Για μια διετία διετέλεσε μέλος του ΔΣ. Μεταπήδησε στο χώρο των ετοίμων ενδυμάτων το 1985, ξεκινώντας την ΕΝΔΥΜΑΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΕ που σχεδίαζε, κατασκεύαζε και πωλούσε λιανικώς το εμπορικό σήμα ΤΗΕ BOSTONIANS. Με την ανάληψη της πανελλήνιας διανομής του σήματος ΤΗΕ BOSTONIANS από την εταιρεία SPORTSMAN, στην οποία επίσης υπήρξε μέλος του ΔΣ, παρέμεινε στη διεύθυνση λιανικών πωλήσεων και για άλλα σήματα της εταιρείας. Συνέχισε στη NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, αναπτύσσοντας το δίκτυο των καταστημάτων των επωνύμων συλλογών που αντιπροσωπεύει ο Όμιλος στη Ρουμανία στα Σκόπια στο Κόσσοβο παράλληλα είχε την ευθύνη καταστημάτων στην Ελλάδα, κυρίως αυτών που λειτουργούν μέσα σε εμπορικά κέντρα. Σήμερα εργάζεται για την δημιουργία επώνυμων αγροτικών προϊόντων ποιότητας και του δικτύου διανομής τους.

Νικόλαος-Σωκράτης Λαμπρούκος – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.
Ο Νικόλαος – Σωκράτης Λαμπρούκος είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός – Μηχανικός Παραγωγής (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο), κάτοχος Masters in Business Administration (Manchester Business School), διδακτορικού (PhD) και μεταδιδακτορικού (Post Doc) τίτλου σπουδών (London Business School).
Είναι ιδρυτικό μέλος, μέτοχος και Πρόεδρος των εταιρειών συμβούλων επιχειρήσεων ΒΡΜ Α.Ε. και υψηλής τεχνολογίας Analogies A.E., καθώς και ιδρυτικό μέλος άλλων εταιρειών υψηλής τεχνολογίας (start ups), αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας και παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Είναι επίσης Πρόεδρος της Encode SA, εξειδικευμένης εταιρείας παροχής λύσεων και υπηρεσιών ασφαλείας πληροφοριακών συστημάτων Encode SA. Ηταν Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου INTRACOM Holdings, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRACOM IT Services, Πρόεδρος των εταιριών Αττικές Τηλεπικοινωνίες, INTRACOM IT Services Denmark, INTRACOM Jordan, καθώς και εκτελεστικό μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των εταιριών INTRACOM Telecom, Hellas on Line, Intrakat, κα. Εχει διατελέσει Research Fellow στο London Business School, έχει διδάξει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΟΒΕ και έχει διατελέσει μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΣΜΑ.

Επιτροπή Αμοιβών
Λευκοθέα Βαράγκη – 
Πρόεδρος
Ιωάννης-Στυλιανός Ταβουλάρης – Μέλος
Θεόδωρος Ακίσκαλος – 
Μέλος

Ελεγκτική Επιτροπή
Νικόλαος-Σωκράτης Λαμπρούκος –
Πρόεδρος
Χρήστος Αβραμίδης –
Μέλος
Νικόλαος Παγιασλής – Εξωτερικό Μέλος