τα νέα μας

10 September 2017
Continental News: ContiRoadAttack 3: «Ακόμα μια Νίκη»

• Διαγωνισμός « των έξι ζευγών sport touring ελαστικών» από το περιοδικό PS magazine 9/2017
• Καλύτερο αποτέλεσμα στην ακρίβεια, ευστάθεια κράτημα και αίσθηση του δρόμου
• Δεύτερη νίκη σε δοκιμαστικά τέστ για «το Νέο από το Korbach»

Αννόβερο/ Korbach, 14 Αυγούστου, 2017. Το νέο ContiRoadAttack 3 πέτυχε την δεύτερη νίκη του σε δοκιμαστικά τέστ μέσα σε μόλις τρεις μήνες. Οι δοκιμαστές του περιοδικού PS Motorbike «έστεισαν» τις ζάντες ενός Suzuki GSX-S 750, με έξι ζευγάρια ελαστικών σε διαστάσεις 120/70ZR17 & 180/55ZR17 για την δοκιμή στην πίστα. Στο τέλος υπήρχε μόνο ένας ξεκάθαρος νικητής: Το ContiRoadAttack 3 της Continental σημείωσε τους περισσότερους πόντους με ένα σύνολο 277 με άριστα το 300.

Στους γύρους τόσο σε στεγνή όσο και σε βρεγμένη άσφαλτο, οι δοκιμαστές έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στην συμπεριφορά του «κρύου ελαστικού», στον χειρισμό, στην ακρίβεια, στην ευστάθεια, στο κράτημα, στο όριο, στην στιγμιαία επαναφορά καθώς και στην αίσθηση του δρόμου. Οι ταχύτητες επιβράδυνσης σε συνθήκες βρεγμένου επίσης καταγράφηκαν με λεπτομέρειες και αξιολογήθηκαν.

Ήταν μια κλειστή μονομαχία για τους υποψήφιους σε πολλούς τομείς, παρόλα αυτά σε μερικά από τα τεστ το ContiRoadAttack 3 πέτυχε ιδιαιτέρως καλά αποτελέσματα με αποτέλεσμα να κατακτήσει την νίκη στην γενική βαθμολογία. Όπως ήταν αναμενόμενο η τελική κρίση από τους κριτές ήταν απόλυτα θετική: «Ένα πολύ καλό ελαστικό γενικού χαρακτήρα που ανταπεξέρχεται άριστα σε οδήγηση με αγωνιστικό προσανατολισμό. Ο ανταγωνισμός δεν κατάφερε έστω να το πλησιάσει στους τομείς της ακρίβειας, της ευστάθειας, στο κράτημα και στην αίσθηση του δρόμου»

Αυτή η δεύτερη νίκη στα δοκιμαστικά τεστ μετά την παρουσίαση του τον Μάρτιο του 2017 δηλώνει ότι « το Νέο από το Korbach» απέδειξε για μια ακόμη φορά την εξαίσια ποιότητα του σαν ένα εξαιρετικό sport touring ελαστικό. Όλη η γκάμα των ελαστικών μοτοσυκλετών της Continental βρίσκεται στο conti-moto.com.