Η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ  αποτελεί τον βραχίονα λιανικής πώλησης της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. από το 2002. Δραστηριοποιείται στην πώληση όλων των προϊόντων της YAMAHA MOTOR CO. (δικύκλων και προϊόντων θαλάσσης, ανταλλακτικών και λιπαντικών), μιας ευρείας γκάμας από συμπληρωματικά προϊόντα αναβάτη (κράνη SHARK & CMS, ρουχισμό ALPINE STARS & RICHA) και την παροχή υπηρεσιών επισκευής και εξυπηρέτησης.

Ο στόχος της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ είναι η διατήρηση της ηγετικής θέσης στην αγορά της λιανικής, η συνεχής προσαρμογή ώστε να καλύπτονται με τον αποτελεσματικότερο τρόπο οι ανάγκες των πελατών μας αλλά και η καθιέρωσή ως πρότυπα καταστήματα – υπόδειγμα για το δίκτυο συνεργατών.

Με τρία καταστήματα που διατρέχουν ένα νοητό άξονα από τις Τζιτζιφιές έως την Αγία Παρασκευή, στόχος μας είναι να καλύπτουμε το μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου της Αττικής, με κάθε κατάστημα να προσδίδει τη δική του αξία/ταυτότητα, διαθέτοντας εξειδίκευση σε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων.

Από το 2015 η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ δραστηριοποιείται και στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Tο motodirect.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να μεταφέρει το πάθος μας για την μοτοσυκλέτα πέρα από τα στενά όρια ενός «φυσικού» χώρου. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα με εξοπλισμό αναβάτη, αξεσουάρ και ανταλλακτικά μοτοσυκλέτας καθώς επίσης προϊόντα θαλάσσιων δραστηριοτήτων και casual ένδυση. Βασική μας προτεραιότητα είναι να προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και απόλυτη εξασφάλιση σε όσους επιλέγουν τις ηλεκτρονικές αγορές, μέσα από αυτό. Κορυφαία και επώνυμα brands στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου σε όλη την επικράτεια αλλά και την Κύπρο.