Οργανωτική Δομή

2018_07_06_Next Level Org. Chart Gr

Σωτήρης Χατζίκος – Διευθύνων Σύμβουλος
Κατέχει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ A.E.E. από τον Ιανουάριο 2008. Από το 1994 ως το 2007 εργάστηκε στον Όμιλο S&Β ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΑΕ (πρώην ΑΕΕ Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης)2018_07_06_Next Level Org. Chart v2 Eng
, όπου τα τελευταία χρόνια κατείχε τον ρόλο του Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Αγγλία για τον πολυεθνικό όμιλο βιομηχανικών αερίων AIR PRODUCTS PLC ως Manager, European Treasury Operations. Επίσης έχει διδάξει για σειρά ετών στο Athens Laboratory of Business Administration (ALBA) το μάθημα «Mergers & Acquisitions» στο πρόγραμμα Professional ΜΒΑ. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με διάκριση στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Κατέχει πτυχίο Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Manchester Business School.

Γιάννης Σώκιαλης – Διευθυντής Κλάδου Yamaha
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Marketing στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από το οποίο και απέκτησε Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με υποτροφία.

Εργάζεται στη Μοτοδυναμική από το 1997, όπου και διετέλεσε Διευθυντής Κλάδου Λιανικής και Διευθύνων Σύμβουλος της Θυγατρικής της, Μοτοδίκτυο ΑΕ (2011-2016), Διευθυντής Κλάδου Προϊόντων Ξηράς (2008-2010) και Διευθυντής Κλάδου After Sales Support (2002-2007), ενώ κατέχει τη θέση του Διευθυντή Κλάδου Yamaha από το 2017.

Θεόδωρος Παπαδόπουλος – Διευθυντής Κλάδου Porsche
Σπούδασε Οικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Deree College) από το οποίο έχει λάβει τίτλο Bachelor of Science (με διάκριση) και ειδίκευση στο Marketing Management. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το University of Bath (UK).

Πριν την απασχόληση του στον Όμιλο είχε εργαστεί στο τμήμα Marketing της Ridenco Α.Ε. Εργάζεται στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ από το 2002, αρχικώς ως Product Manager και στη συνέχεια (2007) ως Group Product Manager Αξεσουάρ, Ανταλλακτικών και Λιπαντικών. Το 2010 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Διεθνών Δραστηριοτήτων, έχοντας στην αρμοδιότητα του τη Γενική Διεύθυνση των θυγατρικών του Ομίλου στη Ρουμανία (Motodynamics SRL) και Βουλγαρία (Motodynamics LTD). Παράλληλα με τη θέση του αυτή, από το 2011 ανέλαβε και τη θέση του Διευθυντή Marketing στον Κλάδο Yamaha στην Ελλάδα. Διατήρησε το διπλό αυτό ρόλο έως τον Φεβρουάριο του 2017 οπότε και ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή του Κλάδου Porsche.

Γεώργιος Λειβαδίτης – Διευθυντής Κλάδου Marine & Retail
Σπούδασε Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει Master στο Marketing από το ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα λαμβάνοντας διάκριση και υποτροφία.

Η εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει  καίριες θέσεις Marketing και Πωλήσεων στις εταιρίες XEROX, 01 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, NEXTCOM και MANPOWER. Από το 2004 εργάζεται στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. διαδοχικά ως Διευθυντής Marketing, Διευθυντής κλάδου προϊόντων Θάλασσας, Διευθυντής Πωλήσεων στον κλάδο ΥΑΜΑΗΑ ενώ από το 2017 απασχολείται στη νέα του θέση.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με Marketing και Πωλήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δημήτριος Μποζάς, Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών
Είναι απόφοιτος του τμήματος  Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και κάτοχος άδειας ασκήσεως Οικονομολογικού & Φοροτεχνικού Επαγγέλματος Α΄ τάξεως . Έχει περίπου 20 χρόνια  εργασιακής εμπειρίας σε  διάφορες θέσεις στις Οικονομικές  Διευθύνσεις των εταιριών G-Systems A.E, Media Markt Hellas  και Mars Hellas ενώ τα τελευταία 8 χρόνια κατείχε την θέση του Οικονομικού Διευθυντή στην εταιρεία Carglass Greece.  Από τον Σεπτέμβριο του 2017 εργάζεται στην ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. ως Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών.

Ευστάθιος Ανάγνου – Διευθυντής Πληροφορικής
Κατέχει τη θέση του Διευθυντή Πληροφορικής της Μοτοδυναμικής από το 2008. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον όμιλο S&B Βιομηχανικά Ορυκτά (2001-2008) όπου, ως SAP Certified Consultant σε Financial Accounting, κατείχε τα τελευταία χρόνια τη θέση του Head of Corporate Application. Παλαιότερα έχει εργαστεί για μια επταετία ως στέλεχος πληροφορικής στον τραπεζικό τομέα (Barclays Bank Greece και Τράπεζα της Ελλάδος).

Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και MSc Μηχανικού Πληροφοριακών Συστημάτων από το University of Manchester Institute of Science and Technology (UMIST).

Ιωάννης Νάνης – Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού
Είναι κάτοχος τίτλου MSc στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Bachelor στη Διοικητική Επιστήμη & Τεχνολογία από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, (ΑΣΟΕΕ). Μιλά επίσης Αγγλικά και Ιταλικά. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην Ελλάδα, (PwC Greece) καθώς και ως HR Specialist στον κλάδο της ενέργειας σε Ελλάδα, Ρουμανία, Ιταλία & Ισπανία, (Enel Green Power Hellas SA, Enel Spa).

Εργάζεται στη Μοτοδυναμική ως Διευθυντής Προσωπικού από το 2015. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.