Η Cardo Systems, Ltd., είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένος ηγέτης στην αγορά συστημάτων ενδοεπικοινωνίας Bluetooth® και DMC-Dynamic Mesh Communication (Επικοινωνία Δυναμικού Πλέγματος) και ψυχαγωγίας για μοτοσυκλετιστές.

Έχει πρωτοπορήσει στην ανάπτυξη και εισαγωγή ακουστικών τεχνολογίας Bluetooth για αναβάτες μοτοσυκλετών από το 2005 και συνεχώς καινοτομεί με την εισαγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που αλλάζουν τα δεδομένα, όπως η ενδοεπικοινωνία μεγάλης εμβέλειας το 2011, οι επικοινωνίες τεχνολογίας DMC (Επικοινωνία Δυναμικού Πλέγματος) το 2015, η φωνητική λειτουργία το 2017 και πολλά άλλα.

Η Cardo είναι ηγέτης στην αγορά και διαθέτει τα προϊόντα της σε ενθουσιώδεις απαιτητικούς μοτοσικλετιστές σε περισσότερες από 85 χώρες. Αναπτύσσει επίσης λύσεις Bluetooth και DMC (Επικοινωνία Δυναμικού Πλέγματος) για μια ομάδα κορυφαίων κατασκευαστών στον τομέα των αξεσουάρ μοτοσικλετών.

Βασικό moto της εταιρίας: «communication in motion®» (επικοινωνία εν κινήσει). αντικατοπτρίζει τί κάνει η επιχείρηση καλύτερα: Ενδυνάμωση των ανθρώπων που βρίσκονται σε κίνηση με τις καλύτερες διαθέσιμες συσκευές επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Το κοινό που στοχεύει η εταιρία βρίσκεται σε εξωτερικούς χώρους, σε κίνηση και επιθυμούν να παραμείνουν σε επαφή. Από το 2003 η Cardo προσφέρει τα εργαλεία ώστε να γίνει αυτό εφικτό με τρόπο ασφαλή και φιλικό προς τον χρήστη.

Ποιο CARDO είναι κατάλληλο για σένα;

PACKTALK BOLD: Το ισχυρότερο σύστημα επικοινωνίας στον κόσμο με δυνατότητες που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ενσωματώνει την καινοτόμα υψηλή τεχνολογία Επικοινωνίας Δυναμικού Πλέγματος DMC (Dynamic Mesh Communication). Εμβέλεια μέχρι 8 χλμ. και δυνατότητα σύνδεσης με έως και 15 συσκευές. Κρατήστε την προσοχή σας στον δρόμο και τα χέρια σας στο τιμόνι και χαρείτε στο έπακρο την εμπειρία του ταξιδιού σας. Απλά πείτε «hey Cardo» και το Packtalk Bold θα κάνει τα υπόλοιπα!

FREECOM 4: Το σύστημα επικοινωνίας με τις καλύτερες επιδόσεις παγκοσμίως με δυνατότητα σύνδεσης 4 αναβατών. Εμβέλεια μέχρι 1.200 μέτρα. Εξαιρετικά αποτελεσματικό στις παρεμβολές και τον θόρυβο αποδίδει το διπλάσιο από τον ανταγωνισμό. Το ιδανικό gadget για τις καθημερινές σας μετακινήσεις στην πόλη και όχι μόνο.

FREECOM 2: Το σύστημα επικοινωνίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως. Δυνατότητα σύνδεσης αναβάτη με συνεπιβάτη και δεν ταξιδεύεις πια μόνος! Αεροδυναμικής σχεδίασης, εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ.

FREECOM 1: Το πιο προηγμένο σύστημα Bluetooth για τον αναβάτη που μετακινείται μόνος του. Η τελευταία τεχνολογία δεν ήταν ποτέ τόσο προσιτή! Ο αναβάτης πάντα σε άμεση σύνδεση με το κινητό του για λήψη οδηγιών GPS, απάντησης κλήσεων και επικοινωνίας και δυνατότητα να ακούει μουσική ή να ενημερώνεται κατά τις διαδρομές του.